FAQ

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Ontvang ik een complete bedieningsplaat?
Nee, via deze website kunt u alleen het frontje van de bedieningsplaat ontwerpen. Het frontje moet u na ontvangst op de Klantspeciefieke bedieningsplaat van Geberit bevestigen.

Waar kan ik een Klantspeciefieke bedieningsplaat van Geberit kopen?
De Klantspeciefieke Sigma21, Sigma50 en Sigma70 bedieningsplaat van Geberit kunt u bij uw sanitair winkel of installateur bestellen.

Artikelnummers van Geberit:
– Geberit Sigma21 115.884.00.1
– Geberit Sigma50 115.788.00.1
– Geberit Sigma50 (nieuw) 115.788.00.2
– Geberit Sigma70 (8 cm) 115.625.00.1
– Geberit Sigma70 (12 cm) 115.620.00.1

Kan ik een foto van mijn telefoon gebruiken?
Hoe groter de foto, hoe beter de kwaliteit. Foto’s van telefoons zijn vaak te klein waardoor de foto onscherp wordt. Gebruik daarom een foto van minimaal 246 x 164 mm (300 dpi). Bij kleine formaten kunnen we de kwaliteit niet garanderen.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?
Wanneer u een eigen foto hebt gebruikt voor de bedieningsplaat, is het alleen mogelijk om de bestelling te annuleren wanneer deze nog niet in behandeling is genomen. Wanneer uw bestelling in behandeling is, is het niet meer mogelijk om deze te annuleren.

Wilt u uw bestelling annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons. Wij controleren dan direct de status van uw bestelling.

Waarmee kan ik de bedieningsplaat schoonmaken?
U kunt de bedieningsplaat schoonmaken met water en zeep. Het gebruik van schoonmaakmiddelen raden we af omdat de foto kan gaan craquelure.

Van welk materiaal wordt het frontje gemaakt?
Het frontje wordt gemaakt van acrylaat XT.

Uw badkamer, uw ontwerp. De Geberit bedieningsplaten Sigma21, Sigma50 en Sigma70 zijn verkrijgbaar in diverse standaard kleuren en materialen, maar u kunt nu ook zelf het design van het front van uw bedieningsplaat laten maken. Upload uw favoriete foto en geef uw badkamer een persoonlijk tintje.