Over ons

Geberit bedieningsplaten
Geberit zorgt voor onopvallende en betrouwbare functies, comfort en duurzaamheid en dit allemaal achter de wand. Alleen de aansturing met de techniek blijft zichtbaar: de bedieningsplaat. De keuze van de bedieningsplaat is belangrijk, omdat deze jarenlang meegaat. Creëer een badkamer als geen ander met een ontwerp dat helemaal van u is. Met de Geberit bedieningsplaten Sigma21, Sigma50 en Sigma70 kunt u uw eigen ontwerp kiezen. Kies uw eigen foto of ontwerp en geef uw badkamer een persoonlijk tintje.

Over Geberit
De wereldwijd opererende Geberit Group is Europees marktleider op het gebied van sanitaire installatietechniek. Geberit opereert als een geïntegreerde groep met een sterke lokale aanwezigheid in de meeste Europese landen en biedt een unieke toegevoegde waarde als het gaat om sanitaire installatietechnologie en badkamerkeramiek.

Uw badkamer, uw ontwerp. De Geberit bedieningsplaten Sigma21, Sigma50 en Sigma70 zijn verkrijgbaar in diverse standaard kleuren en materialen, maar u kunt nu ook zelf het design van het front van uw bedieningsplaat laten maken. Upload uw favoriete foto en geef uw badkamer een persoonlijk tintje.